Etichete Cod de Bare / Cod QR

Etichetele tesute marca EticheteRomania.ro

In toate aceste posibilitati se remarca mai multe elemente de realizare al etichetelor. In primul rand, vorbim despre calitatea materialelor prime de realizare si al tehnologiei utilizate. La EticheteRomania.ro sunt importante tehnologiile care ajuta la fabricare, alaturi de resursa umana specializata. In al doilea rand, rapiditatea realizarii este unul dintre obiectivele primare ale clientilor care doresc stocuri de etichete calitative si rapid realizate.

In continuare prezentam cateva informatii legate de standardele europene in materie de etichetare pe care producatorii trebuie sa le implementeze.

Respectarea normelor existente in materie de etichetare

Dorinta unui antreprenor de a se lansa pe piata cu anumite produse de imbracaminte sau incaltaminte, textile in general, este responsabilizata de reglementarile actuale ale organizatiei Uniunii Europene in materie de etichetare a produselor. Exista astfel cateva informatii clare pe care niste etichete trebuie sa le contina atunci cand apelati la un serviciu specializat de realizare a acestora.

EticheteRomania.ro realizeaza in mod calitativ si rapid numarul de etichete dorite de client, respectand indicatiile de design ale acestuia, materialul si modul de aplicare. Combinatia de maxim 8 culori se realizeaza in tandem cu logo-ul firmei si specificul acesteia, iar dimensiunea de referinta fluctueaza intre 10mm si 200mm latime.

Coș de cumpărături
×