Etichete Compozitie

Etichetele de compozitie reglementate de Uniunea Europeana

Clientii trebuie informati despre calitatea unui produs atat ca textura si materiale cat si ca mod de intretinere respectiv, informatii despre producator. Toate aceste indicatii alaturi de marimea articolului se regasesc pe etichete imbracaminte realizate la comanda.

Din perspectiva informatiilor tehnice, niste etichete imbracaminte de compozitie pot fi oferite catre client taiate sau nu, pot fi realizate din materiale ca satin , semi-satin sau taffeta si pot combina coloristic nu mai mult de 8 culori. Toate acestea pentru a pastra un echilibru intre design, aspect si modelul propus.

Mai multe optiuni de unde sa alegi etichete tesute

Fiindca fiercare client vine cu propriile sale design-uri in materie de etichete, EticheteRomania.ro ofera optiunea ca aceste elemente sa fie realizate in maxim 8 culori pe materiale precum satin, damasc sau taffeta. Si modul de aplicare al unor etichete tesute este extrem de divers. Exista etichete tesute pe produs, de compozitie, tip banda personalizata sau autoadezive. Fiecare dintre acestea au propriile caracteristici tehnice pe care le vom detalia.

Rolurile multiple ale unor etichete imprimate

Informatiile anterior mentionate despre etichetarea produselor se stratifica in doua categorii de roluri, unul prim si unul secundar. Pentru ca modul de realizare al etichetei poate face parte din strategia de marketing a companiei producatoare, cei de la EticheteRomania.ro subliniaza faptul ca inscriptia producatorului, a logo-ului acestuia are un impact prim asupra clientului, restul informatiilor fiind secundare dar la fel de importante pentru informare.

Niste etichete imprimate pot fi de mai multe feluri, in functie de dorinta clientului: personalizate, tip cod de bare, compozitie si marime. Toate acestea se pot adapta in functie de creativitate si obiectivele de vanzare ale producatorilor. Ceea ce este cel mai important este faptul ca EticheteRomania.ro ofera proiectare design gratuit la orice tip de eticheta, in limita celor 8 culori, au preturi variabile in functie de cantitate si detalii dar si un transport rapid la beneficiar. Toate aceste servicii vin sa completeze etichetele calitative produse de EticheteRomania.ro care vor oferii afacerii dumneavoastra o noua identitate. Beneficiati chiar azi de calitate pentru fabricarea unor etichete imprimate marca EticheteRomania.ro!

Coș de cumpărături
×