Etichete Marimi

Despre etichete marimi pentru haine

Etichetele tesute si imprimate marimi prezinta un nivel mai ridicat de informare. Ele pot include atat structura produsului ca materiale cat si marimea, indicatii de intretinere sau informatii de contact ale producatorului respectiv, tara de origine a produsului. Pe de alta parte, benzile personalizate vin sa ajute in organizarea evenimentelor sau a textilelor in magazinele fizice.

Daca intrarea la un eveniment se realizeaza exclusiv pe baza unei liste de invitati, acestia pot primi o banda tip bratara pentru mana cu logo-ul locatiei.
Etichetele tesute autoadezive sunt elemente de succes in diverse industrii, mai ales in cea a incaltamintei. La fel ca exemplele anterioare, si acestea sunt personalizabile.

In acest portofoliu larg de clienti si produse, un anumit tip de etichete se face remarcat, mai precis etichete imprimate pe suport textil. Vom evidentia cateva caracteristici ale acestora si importanta lor.

Niste etichete pentru haine realizate calitativ prezinta o multitudine de caracterisitici. De la materialul din care sunt confectionate, simetria informatiilor si centrarea logo-ului si pana la dimensiuni, toate aceste detalii necesita o atentie sporita atunci cand lucram la etichete.

Pentru afacerea dumneavoastra, va invitam sa apelati la serviciile EticheteRomania.ro pentru calitate superioara a etichetelor. Rapiditatea alaturi de consultanta in identificarea celei mai reusite etichete din punct de vedere grafic ajuta clientii sa realizeze produse atent verificate, in acord cu reglementarile in vigoare din domeniu.

Coș de cumpărături
×